Om oss på Firfas Construction AB

01. Firfas Construction AB

Om oss

Vill du ha en byggpartner som inte nödvändigtvis föreslår den lösning som gynnar oss mest har du kommit rätt. Vi drivs av att ständigt överraska våra kunder och aldrig tappa deras förtroende. Oavsett om det gäller mindre servicejobb till större byggprojekt ger vi alltid det lilla extra som vi tror är anledning att våra kunder har stannat med oss.

02. Firfas Construction AB

Vår Historia

År 2006 startade vi i Sverige bygg- och renoveringsverksamhet som polsk byggfirma ”Firfek”. Efter två verksamhetsår bildade vi bolaget “Firfas Construction Handelsbolag” med säte på Flygplatsinfarten 2A i Bromma, och inte kort därefter bildade vi om det till ett aktiebolag. Företaget innehar alla olika branschstandarder så som att vi är medlemmar i Byggkeramikrådet och följer PER:s branschregler.

03. Firfas Construction AB

Vår Vision

Från att enbart jobbat med bygg har vi expanderat våra tjänster för att bli en mer heltäckande leverantör för våra kunder. Denna resa är inte slut, vi vill kunna ta mer jobb från mer beställare utan att tappa kvalitén på vårt arbete.

04. Firfas Construction AB

Våra Värderingar

Vår ambition är att alltid göra lyckade projekt tillsammans med våra kunder och aldrig tappa deras förtroende på vägen. Vi kommunicerar under hela jobbets gång, levererar i tid och ger oss inte förrän de är nöjda - det är ett lyckat projekt för oss.