Vi är din hantverkare
Som levererar helheten

Tack vare vår långa erfarenhet är vi en one-stop shop för allt du kan tänkas behöva hjälp med i byggväg vare sig det gäller hemma, på restaurangen eller på kontoret.

Firfas Byggbolag Logo
Premium Möbeldesign

01. Våra tjänster

Möbeldesign

Platsbyggda möbler och unika designer är något vi verkligen brinner för på Firfas. Vi ser alltid till att möbeln passar in på platsen lika bra som om den alltid varit där. Med ett eget snickeri och lång erfarenhet inom hantverket vågar vi lova att vi kan överträffa era förväntningar och komma med värdefull input i varje uppdrag. Detta gör vi oavsett om det gäller en stor bokhylla i en sekelskiftesvåning, eller en modern hyllösning till en klädbutik.

Premium Byggbolag

02. Våra tjänster

Bygg

En stor del av vår verksamhet utgörs av omfattande byggarbeten som genomsyras av en ärlighet där vi alltid rekommenderar den mest kostnadseffektiva lösningen till våra kunder. Vill du bygga ut huset, eller varför inte börja sommaren med en ny uteplats? Oavsett vilka drömmar du har så lever vi efter mottot att det som är enkelt går snabbt - och det som ses som en omöjlighet tar bara lite längre tid.

Premium Byggbolag Renovering

03. Våra tjänster

Renovering

Det är minst lika roligt att renovera som att bygga nytt. En stor del av vår verksamhet utgörs av renoveringsprojekt innefattande allt från större projekt till både mindre måleriarbeten och komplicerade konstverk. Vårt ansvar ligger i att alltid se till att överträffa våra kunders ursprungliga förväntningar. Tack vare vår långa erfarenhet inom både renoveringar och finsnickerier, vet vi att vi alltid kan uppfylla våra kunders visioner.

Premium Byggbolag Installation

04. Våra tjänster

Installation

Firfas är din one-stop-shop hantverkare, och vi ser alltid till att följa de krav och inneha de certifieringar som krävs för högsta säkerhet och kvalitet när det kommer till el- och VVS-arbeten. Slutresultatet är det vi fokuserar på, och med ett finger med i hela projektet ser vi alltid till att belysning, el, vatten och avlopp alltid smälter in i omgivningen och förhöjer på bästa sätt.